Over mezelf


Een jaar oude jongen die aan het studeren is om een volwaardige programmeur te worden terwijl hij voluit geniet van het leven en van alles wat hij maar kan een foto trekt.


Ik hou van programmeren, wat het ook is. Of het nu een game is of een applicatie of zelfs het leren van een nieuwe taal, ik krijg er geen genoeg van. Dat is dan ook het verfrissend gedeelte aan mijn sector, de vernieuwing. Soms kan het wel eens op het systeem werken en wanneer dat gebeurt, neem ik gewoon een pauze, ga op stap met mij camera en begin te trekken of gga gaan sporten. Aangezien ik een amatuer fotograaf ben, hou ik er dan ook van om willekeurige plaatsen te bezoeken en foto's te schieten.

Naast deze hobbies ben ik ook graag bij mijn vrienden om te zever of iets te gaan drinken. Over het algemeen, voor een goeie tijd.

Wat ik doe...

Van wat ik mij kan herinneren, heb ik altijd al graag foto's genomen. Het is gestart wanneer ik een klein ventje was die met zijn wegwerp cameraatje rond liep. Toch ben ik pas recent echt begonnen en daarmee ook meteen verslaafd geworden. Ik loop rond, eender waar en wat mooi lijkt voor mij is onderwerp van mijn foto's. Ik ben ook niet bang om met verschillende instellingen rond te spelen om een eigenaardig/speciaal effect te krijgen. Als je graag wat van mijn 'werk' ziet, bekijk dan zeker eens mijn fotografie account op instagram!

*Klik op de foto's om ze te vergroten.*

Natuur

Ik hou ervan om de natuur in te trekken, op zoek naar avontuur en beeldmateriaal. Of het nu een ruwe berg, een bos of de wolken is, ik trek het allemaal.

Dieren

Ondanks dat dieren niet mijn sterktepunt is, zou ik er graag beter in worden. Wanneer ik de kans krijg zal ik ze dan ook zeker nemen.

Sterren

Deze hemellichamen zijn mijn favoriete onderwerpen om te trekken. Sinds ik klein was ben ik er door gefascineerd en ik blijf ervan houden.

Aangeizen ik foto's trek dacht ik dat het ook handig zou zijn als ik ze zelf zou kunnen corrigeren. Hier is een voorbeeld:

Before

After


Wat ik offer aan jou:

Als je fan bent van wat ik doe, kan ik je altijd advies geven, je vragen beantwoorden of zelfs eens een foto voor jou corrigeren.
Je moet me maar contacteren via deze site.

Sport
Ik heb al heel wat sporten uit ge probeerd. Ik spring van de ene naar de andere.
Muziek
Sinds ik klein was, ben ik bezig geweest met muziek. Of ik nu mijn eigen muziek maak (op een van mijn gitaren of de ukelele) of luister en relax in de zetel.
IT
Toen ik de pc thuis kapot had gemaakt als een klein jongetje heb ik altijd willen tonen dat ik niet alles kapot maak wat ik aanraak.

Projecten

Curriculum vitae

insert_drive_file

Download mijn curriculum en andere certificaten. (klik op het icoontje)