Sporten


Ik heb al vele sporten geprobeerd. Gaande van turnen naar tennis naar floorball naar pingpong. Ik spring van de ene naar de andere. Altijd iets nieuws. De sport waar ik mij nu op aan het focusen ben is mountainbiken. Ook ben ik een oogje aan het openhouden voor een kitesurf kamp.

Muziek


Sinds ik klein was, ben ik bezig geweest met muziek. Of ik nu mijn eigen muziek maak (op een van mijn gitaren of de ukelele) of luister en relax in de zetel. Ik krijg er geen genoeg van! De muziek die ik luister varieert enorm, gaande van lo-fi tot EDM (zo goed als elk genre binnen deze groep) tot hip-hop/rap en iets met gitaren (geen metal of zwaarder).

Als je een aantal liedjes wilt beluisteren die ik goed vind, bekijk dan zeker eens mijn SoundCloud profiel.

Informatica


Toen ik de pc thuis kapot had gemaakt als een klein jongetje heb ik altijd willen tonen dat ik niet alles kapot maak wat ik aanraak. Dat is het moment dat ik ook echt interesse begon te tonen voor computers en de hardware en software achter hun werking. Nu ben ik exact dat aan het studeren en ik hou er van. Het geef een enorm gevoel van voldoening om iets te zeer moeilijks te programmeren dat na bloed, zweet en tranen zeer goed ineen zit en werkt. Mijn droom is om uiteindelijk tot bij de beste te horen en ik werk ervoor zodat deze droom in de toekomst werkelijkheid wordt.

Een andere hobby die min of meer gerelateerd is met informatica is digital art. Ik hou van pixel art en heb dan ook zeer veel respect voor die artiesten. Ik wil het zelf ook kunnen en ben elke dag aan het oefenen.